Kodune veinikunst

Raamatu informatsioon
Õunaveinist võililleveinini
Autor: Toivo Niiberg
Toimetanud: Evelin Piip
Kõva köide, 162 x 220 x 22 mm
Sinisukk, 336 lk
ISBN 978-9949-34-474-1, EAN 9789949344741
   
Veinitootmise ajalugu ulatub aastatuhandete taha ja vein oli ka üks esimesi toiduaineid, mida hakati tootma ning säilitama suuremates kogustes. Tänapäeval on tänu isemajandamise populaarsuse tõusule hakatud veini järjest rohkem ka kodus tegema.
Toivo Niiberg õpetabki oma raamatus, kuidas valmistada lihtsate vahenditega maitsvaid ja koduseid veine. Muu hulgas jagab ta teadmisi, kuidas veini vaadelda ja selle pargisust hinnata, valida sobivat toorainet ja arvutada veinivirde koostist, veini kääritada, laagerdada, villida ja pastöriseerida ning vältida veinivalmistamisel vigu ja haigusi. Samuti leiab veinihuviline siit hulganisti retsepte, mis ulatuvad klassikalistest puuvilja- ja marjaveinidest köögivilja- ja ravimveinideni, siidritest hõõg- ja vahuveinideni.
  
Telli raamat ! Rahva Raamat