Liha soolamine ja suitsutamine

Raamatu informatsioon
Autor Bernhard Gahm
Tõlkinud Kerstti Kittus
Konsultant Virgo Loide
Toimetanud Viivika Rõuk
Kõva köide, 170 x 235 mm
Sinisukk, 128 lk
EAN  9789949148813

Kui te ei soovi lihatooteid poest osta, vaid eelistate omakasvatatud või teada-tuntud talu loomi, sest teile on tähtis, kuidas neid peeti ja millega söödeti, siis pakub liha soolamine ja suitsutamine teile võimalust valmistada kodus kvaliteetseid toiduaineid. Asjaarmastajast lihameister saab lihatooteid valmistada oma maitse järgi ja kuigi tegemist pole väga levinud hobiga, on see harrastus hea võimalus argistressi maandada. Omavalmistatud lihatoodetega rikastate perekonna toidulauda, loote koju tagavarad ja hoiate raha kokku. Kui lihameistritarkusi on omandatud piisavalt palju, võite sugulasi, sõpru ja kolleege üllatada koduse soolaliha või suitsusingiga.


Telli raamat ! Rahva Raamat
Telli raamat ! Raamat24

Telli raamat !

Hortes