Jogurt, juust ja kohupiim

Raamatu informatsioon
Autor Cosima Bellersen Quirini
Tõlkinud Kerstti Kittus
Toimetanud Kaiti Lindret
Konsultant Reet Ruuto
Kõva köide, 170 x 235 mm
Sinisukk,148 lk
ISBN 978-994-914-877-6


Teil on kõrini tundmatut päritolu E-dest, emulgaatoritest ja „looduslikest“ lõhna- ja värvainetest, mis toidu ometi kärtsoranžiks ja kilomeetri pealt haistetavaks suudab muuta? Meil igatahes on. Teada on, et kui tahad, et miski oleks tehtud tõeliselt hästi, tee see asi ise ära. See kehtib ka jogurti ja juustu kohta. Lihtsast värskest maitsestamata jogurtist kuni toekalt vürtsise Vahemere stiilis juustuni välja.  Tuleb tunnistada, et jogurti ja juustu valmistamine on pisut keerulisem kui trips-traps-trull, kuid mida kauem tehtud kaunikene, seda maitsvam kaunikene!


Telli raamat ! Rahva Raamat