Rebitavad leivad-saiad

Raamatu informatsioon

Rebitavad leivad-saiad

Autor: Nina Engels

Tõlkinud: Jana Johanson

Toimetanud: Kadri Kaljurand

Kõva köide, 215 x 245 x 13 mm, 610 g

Sinisukk, 112 lk

ISBN 978-9949-34-724-7, EAN 9789949347247

 

Viimasel ajal on üha populaarsemaks saanud rebitavad ahjusaiad ja -leivad. Neid pakutakse nii pidudel, grilliõhtutel kui ka lihtsalt vahepalana. Rebitavad küpsetised on väga erineva kujuga ning sama mitmekesised nagu nende nimedki. Olgu siis tegemist ahvileiva, sõrme-, lõõtsa- või pidusaiaga – neid kõiki saab portsjonite kaupa murda. Raamatus toodud retseptides kasutatakse alati värsket pärmi. Saiad on kas magusad või vürtsika täidisega, kihtidesse laotud, volditud, rullitud või mähitud ning seejärel ahjus kuldkollaseks küpsetatud. Tulemuseks on vastupandamatu täidisega mahlakad ja kohevad pärmisaiad.

Ja kui aega tõesti napib, siis valmistage saia- või leivapätsist maitsva täidisega murtav leib või sai. Ja tulemus? Lihtsalt võrratu! Aga valmistamine? Lihtne nagu lapsemäng. Kas ka palju vaeva? Minimaalselt. Nii kiirelt valmibki tavalisest saiapätsist parim piduroog, mille edu on garanteeritud.

 

Telli raamat ! Apollo
Telli raamat ! Rahva Raamat